• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Personeelsreis Gdansk programma

De historische binnenstad van Gdansk wordt gevormd door de Lange Markt, een bruisend plein omgeven door kleurrijke en indrukwekkende gebouwen. Vanaf de majestueuze Mariakerk heb je een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast heeft Gdansk ook een rijk maritiem erfgoed, leuk om te ontdekken tijdens deze 3-daagse personeelsreis naar Gdansk!

Overheerlijke stadstour

Begin deze personeelsreis met een leuke tour door de stad. Een gids neemt jullie mee langs de mooiste bezienswaardigheden en verborgen parels. Onderweg stoppen jullie bij verschillende restaurants en cafés voor een proeverij. Tijdens deze middag leer je meer over de stad en de traditionele gerechten van Gdansk.

Kookworkshop

Maak kennis met de keuken van Gdansk tijdens een interessante kookworkshop. Leer meer over de bekende dumplings van Polen, genaamd Pierogi. Deze deegrolletjes komen met verschillende vullingen, tijdens deze kookworkshop leer je hoe je deze thuis ook kunt maken. Een gezellige en leerzame middag, uiteraard met lekker eten!

Ontdek Gdansk

Er is ook genoeg vrije tijd in het programma om deze bijzondere stad zelf te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het maritiem museum, waar je de historie van de scheepswerf kunt verkennen. Gdansk is een levendige stad dus uiteraard zijn er ook genoeg restaurants en cafés voor een gezellige middag!

Onze offertes worden op maat gemaakt. Mocht je liever een fietstour, kajaktour of boottocht in het programma hebben is dat natuurlijk ook mogelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze personeelsreis naar Gdansk en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar Polen, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Directe vluchten
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Culinaire stadstour
– Kookworkshop

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard