• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het betoverende Côte d'Azur! In dit zonnige oord in de Franse Rivièra wordt je omringt door azuurblauw water en prachtige landschappen. Deze personeelsreis naar de Cote d'Azur wordt onvergetelijk!

Unieke cabriotour

Op de eerste ochtend rij je in stijl in cabrio's voor een adembenemende cabriotour door Monaco. Rij op het bekende formule 1 circuit en waan je als Max Verstappen! Verder ontdek je de prachtige kust en neem je een kijkje in het beroemde casino. Onderweg maken jullie een mooie stop voor een verfrissend drankje.

Culinair genieten

Maar dat is nog niet alles. Tijdens deze personeelsreis naar de Cote d'Azur ontdek je ook het charmante Cannes, de stad van de beroemde filmfestivals en gouden stranden. Hier kunnen we genieten van de kust en verken je de met palmbomen omzoomde boulevards. Vergeet niet om je smaakpapillen te verwennen met heerlijke Franse gerechten in de chique restaurants langs de Croisette. Het levendige nachtleven in Cannes is ook de moeite waard voor een gezellige nacht!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze personeelsreis naar de Cote d'Azur, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Frankrijk, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl: - Rechtstreekse vlucht Amsterdam – Nice en v.v. - Belastingen en heffingen - Overnachting in 3* hotel - Maaltijden - Transfers - Begeleiding
- Drankjes - Reisverzekering - Annuleringsverzekering - Fooien - Uitgaven van persoonlijke aard