Incentives: Teambuilding

Filter

Personeelsuitje Ardennen

Bedrijfsuitje Ardennen: vol actie en teambuilding!

De Belgische Ardennen, een betoverend stukje natuur in het hart van Europa, roepen met hun dichte bossen, schilderachtige valleien en charmante dorpjes een gevoel van tijdloze schoonheid op. Gelegen in het zuiden van België, vormen deze heuvelachtige en beboste regio’s een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dé perfecte plek voor teambuilding!

From 500,00
Personeelsreis Gent

Jubileumreis Gent: lekker dichtbij!

Gent, ook wel ‘de bloemenstad’ genoemd, is doordrenkt met geschiedenis en is bekend om zijn indrukwekkende middeleeuwse kastelen, kerken en historische bezienswaardigheden. Maar het is ook een stad die leeft en ademt met een jonge en creatieve energie. Hier vind je hippe cafés, kunstgaleries en culinaire hoogstandjes die je smaakpapillen verrassen.

From 575,00
Personeelsuitje Nederland

Spectaculair bedrijfsuitje in Nederland

Trotseer de wilde wateren door middel van een optimale teambuilding. Bevaar het wilde water in een raft om vervolgens op een kunstmatige golf te leren surfen. Om je actieve en gezellige bedrijfsuitje nog completer te maken staat er aan het eind van de dag een ware kookworkshop in de planning!

From 275,00
Bedrijfsreis Valencia

Exceptionele personeelstrip Valencia

Valencia is bekend om de paella en de stad van de kunst en wetenschap. Deze ‘stad’ met futuristische architectonische hoogstandjes is een lust voor het oog. Een groter contrast met het authentieke centrum bestaat bijna niet! Een wirwar van smalle steegjes met prachtige gebouwen in allerlei historische bouwstijlen. In de hippe wijk El Carmen vind je gezellige tapas barretjes, trendy café’s en aparte boetiekjes. Shoppen is hier een waar feest! De uitermate vriendelijke bevolking, typisch Spaanse sfeer, bijzondere activiteiten, het strand en het mooie weer geven je reis een extra dimensie.

From 1.250,00
Bedrijfsuitje Nederland

Teambuildingsuitje in Nederland

Strijd om de overwinning in een echte SloepenChallenge! Scoor met je team zoveel mogelijk punten door het vervullen van opdrachten. Met dit hilarische personeelsuitje is goede sfeer en teambuilding gegarandeerd! Als afsluiting is er nog een heerlijke barbecue of luxe diner waarin alle belevenissen van de dag nog eens uitgebreid doorgenomen kunnen worden.

From 350,00