Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Personeelsreis Napels, Sorrento en Capri

Een personeelsreis die iedereen de ruimte geeft om lekker ontspannen op reis te zijn. Een mooie gelegenheid om samen lekker op pad te zijn en uiteraard een hele goede herinnering te bezorgen!

Algemeen
- 3-daagse top incentivereis
- Rechtstreekse vlucht
- Verblijf in 4* hotel in Sorrento
- Pizza workshop in Italiaanse boerderij
- Shine & Cruise Cabrio rit op Capri
- Cultuur opsnuiven in Pompeï

Personeelreis programma

Eerst Napels zien en dan sterven, luidt het alom bekende spreekwoord. De stad biedt prachtige panorama’s over de zee, de Vesuvius en Capri. Ervaar na aankomst het Mediterrane temperament van het zuiden, met alle typisch Italiaanse “hustle en bustle”. Na een heerlijke koffiestop en kleine wandeling door het levendige stadshart van Napels gaat men per ferry naar Sorrento, gelegen op het prachtige schiereiland Penisola Sorrentina.  

Sorrento staat bekend als één van de meest romantische plaatsen van Zuid-Italië. ’s Avonds geniet men, zittend onder de hangende citroenen, van traditionele Italiaanse gerechten in één van de beste restaurants van Sorrento. Na het diner is het heerlijk dwalen door de kleine winkelstraatjes met gezellige barretjes, winkeltjes en leuke terrassen.   

De volgende ochtend vertrekt men per ferry naar het mondaine en beroemde eilandje Capri, het Saint Tropez van Italië! Na aankomst in de haven staan de cabriotaxi’s al te wachten voor een verkenningstocht over het eiland. Optioneel kunnen er mooie houten sloepen geregeld worden voor een tocht rond het eiland en naar de beroemde Blue Grotto. Na de lunch in het gezellige dorpje Capri kan men nog even gezellig ronddwalen in het stadje. ’s Avonds staat een culinaire uitdaging op het programma... zelf pizza’s en mozzarella maken! Dit gebeurt in een prachtige Italiaanse Agriturismo tussen oude olijf- en citroenbomen met een geweldig uitzicht op de Amalfi kust.    

Op de laatste ochtend wordt nog een bezoek gebracht aan Pompeï. In 79 voor Christus werd Pompeï bedolven door een uitbarsting van de Vesuvius, waardoor alles eeuwen werd begraven, maar daardoor ook uniek geconserveerd. Straten, winkels, villa’s, badhuizen zijn allemaal nog intact, ook met heldere fresco’s en mozaïeken. Na de afscheidslunch in Pompeï volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Amsterdam of Eindhoven.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 889,00 p.p.

Ciao Bella Sorrento y Capri! Incentivetrip

Inclusief

Programma zoals
omschreven incl.:

- vlucht
- 2 overnachtingen
  in 4* hotel
- alle maaltijden
- drankjes bij de maaltijden
- transfers
- professionele
  begeleiding
 


Exclusief

- BTW
- uitgaven van
  persoonlijke aard
- overige drankjes
- reis- en/of
  annuleringsverzekering
 

Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW


Optioneel

- Lotto game with lunch in
  Napels
- Going Down
  Underground tour in
  Napels
- Sloepentocht rond Capri
- Bezoek Blue Grotto op
  Capri 
- Scootertocht naar
  Positane aan de
  Amalfi kust
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services