• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Deze bijzondere personeelsreis naar Malta staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Dit mediterrane eiland heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en biedt een breed scala aan activiteiten voor ieder wat wils.

Personeelsreis MaltaEen leuke manier om het eiland te verkennen is door middel van een spannende treasure hunt door de stad. Het is een geweldige manier om de historische en culturele bezienswaardigheden van Malta te ontdekken terwijl je je teambuildingvaardigheden verbetert.

Begin de middag met een mountainbike tour en verken het ruige landschap van het eiland. Ook bied Malta tal van wateractiviteiten, zoals snorkelen, duiken, paddleboarding en kajakken. Sluit de avond af met een prachtige dinnercruise op de Middellandse Zee en ontdek de mooie kustlijn van Malta vanaf het water. 

Malta bied ook mogelijkheden voor vergaderarrangementen en conferentiezalen. Na het werk kan je heerlijk ontspannen met een beach BBQ of een luxe gala diner!

Deze bijzondere personeelsreis Malta biedt voor elk wat wils en is een geweldige manier om het team te belonen voor hun harde werk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze bijzondere incentivereis en leer over de mogelijkheden!

Ook op Malta:

Relatiereis naar Malta

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard