Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!

Easy Incentive voor u!

----------------------------

Nieuwsbrief

Over ons

 

Easy Incentive is de gemakkelijkste en leukste manier om een personeelsreis, een relatiereis, een zakelijke golfreis of een bijzondere vergadering in het buitenland te organiseren. Het is allemaal makkelijk via deze site te regelen.

Doordat de arrangementen op de website kant en klaar zijn hoeft u de ontwikkelingskosten niet meer te betalen. Dat scheelt! Wilt u maatwerk? Laat ons uw wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag!

Op www.easy-incentive.nl kan u 24 uur per dag terecht om te bladeren door de uitgebreide online catalogus. Heeft u uw keuze gemaakt dan is met een paar clicks op simpele wijze een offerte op te vragen.

Easy Incentive is een label van Incentive Direct. Deze incentivereis specialist is onderdeel van één van de meest ervaren organisaties op het gebied van incentivereizen en groepsreizen voor bedrijven in Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Een netwerk dat zijn kwaliteit al ruimschoots bewezen heeft. Onze klanten profiteren daardoor van een uitstekende value-for-money. Heeft u nog vragen? Bel of mail het Easy Incentive team!

Easy Incentive
Kerkstraat 14
2011 ZR  Haarlem

T 023 - 553 00 24
E info@easy-incentive.nl

Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services