Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Bedrijfsuitje naar Riga, Letland

Tijdens dit zeer verrassende bedrijfsuitje naar Riga nemen we je mee naar Middeleeuwse kelders waar je met je handen moet eten, zweef je meters boven de grond, daal je af met 3G en ga je stappen in de hipste clubs. En dat met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding!

Algemeen
- 3-daagse verrassende incentivereis
- Rechtstreekse vlucht
- Verblijf in 4* hotel
- Riga bierproeverij
- Middeleeuws diner
- Sky dive experience
- Bobslee challenge
- Disco riksja transfer
- Lounge boottocht

Personeelreis programma

Als u eenmaal Riga heeft gevonden op de landkaart zal het u verbazen dat deze Europeesche hotspot nóg zo onontdekt is gebleven. Tot nu toe… want tijdens een gezellige bierproeverij met Letse hapjes leert u Riga pas écht kennen! 

’s Avonds daalt u letterlijk af naar de Bourgondische kelders van de Middeleeuwen. Tussen prachtige gewelven, aan houten tafels en in de schemering van talrijke kaarsen geniet u van vlees aan het spit tijdens een heus Middeleeuws diner. 

Even buiten Riga stijgt u letterlijk naar grote hoogte. Ervaar om gewichtloos te zijn tijdens een absolute ‘one in a lifetime’ sky-dive experience! Stiekem staat deze activiteit op vele verlanglijstjes, een wens die tijdens deze verrassende Incentive reis in vervulling gaat.  

Deze keer vindt u het niet erg dé BOB te zijn! Daag uzelf uit door de steile helling en scherpe bochten van de Olympische bobslee baan te trotseren. Zittend in een Olympische bob suist u door de baan waarbij de 3G’s u om de oren vliegen. Een top activiteit zowel zomers als ’s winters! 

Niks vermoedend staat u gereed voor vertrek naar de dinerlocatie, plots staan er heuse disco riksja’s voor uw neus! Compleet met muziek en lichten wordt u door de smalle straatjes en over pleintjes naar de dinerlocatie gefietst. 

Riga Rocks! Vanavond is het ‘Ribs & Rock’ wat de klok telt. Een fantastische dinerlocatie middenin het sfeervolle stadshart waar men geniet van heerlijke live muziek en té lekkere ribs.  

Riga staat bekend om haar bruisende uitgaansleven, uitnodigende bars en clubs zijn er genoeg. Begin met een exotische cocktail in de skybar van het Radisson Blu en eindigt in één van de gezellige bars of dé club in town ‘Coyote Fly’! 

Loungend over het water is de ultieme afsluiting van deze bijzondere personeelsreis. De houten bootjes voeren u dwars door de stad richting de levendige jachthaven waar u van boord gaat voor een lichte afscheidslunch pal aan het water.

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 785,00 p.p.

Riga Rocks personeelsreis

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- Vliegticket
- belastingen en heffingen
- overnachting
- maaltijden
en drankjes
-
transfers
- excursies
 

Exclusief

- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- fooien
- uitgaven van persoonlijke
  aard 
- tourmanager
  Incentive Direct
 

Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW

Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services