West-Europa vormt het hart van Europa en bestaat uit onder andere Nederland, Duitsland, België,Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Een personeelsreis naar West-Europe beloofd veel rijke geschiedenis, oude kastelen, middeleeuwse stadjes en monumentale kerken die getuigen zijn geweest van een verleden dat teruggaat tot de Romeinse tijd. Steden zoals Parijs, Londen, Amsterdam en Berlijn bruisen van culturele rijkdom en bieden vele musea en historische bezienswaardigheden. Maar ook de culinaire scene is leuk om te ontdekken zoals de bierbrouwerijen in België, de uitgestrekte wijngaarden in Frankrijk, de Duitse bratwurst of de Engelse fish & chips. Kortom, een bedrijfsreis naar West-Europe biedt veel mogelijkheden!

Personeelsuitje Ardennen

Bedrijfsuitje Ardennen: vol actie en teambuilding!

De Belgische Ardennen, een betoverend stukje natuur in het hart van Europa, roepen met hun dichte bossen, schilderachtige valleien en charmante dorpjes een gevoel van tijdloze schoonheid op. Gelegen in het zuiden van België, vormen deze heuvelachtige en beboste regio’s een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dé perfecte plek voor teambuilding!

( 0 Reviews )
From 500,00
Personeelsreis Gent

Jubileumreis Gent: lekker dichtbij!

Gent, ook wel ‘de bloemenstad’ genoemd, is doordrenkt met geschiedenis en is bekend om zijn indrukwekkende middeleeuwse kastelen, kerken en historische bezienswaardigheden. Maar het is ook een stad die leeft en ademt met een jonge en creatieve energie. Hier vind je hippe cafés, kunstgaleries en culinaire hoogstandjes die je smaakpapillen verrassen.

( 0 Reviews )
From 575,00
Personeelsreis Londen

Culturele jubileumreis naar Londen

Londen staat bekend om haar enorme culturele aanbod. Hier vindt u de nationale kunstcollecties, een groot aantal belangrijke bezienswaardigheden, en natuurlijk, de koninklijke familie. Naast dit culturele aanbod vindt u in Londen ook spetterende uitgaansgelegenheden, fantatische shows en waanzinnige shop gelegenheden. Kortom, Londen is the place to be!

( 0 Reviews )
From 1.465,00
Personeelsreis Dublin

Onvergetelijke personeelsreis Dublin

Dublin wordt door de rivier de Liffey in tweeën verdeeld. Het noordelijke deel is een volksbuurt en het zuidelijke deel is het toeristische Dublin, met Victoriaanse gebouwen, musea, winkelstraten en regeringsgebouwen. Dublin is ook de stad van de pubs, waar oude Ierse songs worden gedraaid. Drink eens het bekende donkerbruine Guinness-bier dat zonder schuim wordt geschonken. Als je Dublin hebt gezien ben je meteen verliefd!

( 0 Reviews )
From 1.285,00