Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Personeelsreis naar gezellig Brugge

Lekker naar het buitenland met een super gezellig programma? Kan in Brugge, één van de mooiste steden van België. Lees meer over het programma.

Algemeen
- 2-daagse culinaire incentivereis
- Busvervoer per luxe touringcar
- Verblijf in 4* hotel
- Brugge Sneukeltour
- Bourgondisch tafelen
- Fier op Brugge fietstour

Personeelreis programma

Dat de liefde door de maag gaat weten de Belgen maar al te goed. Brugge heeft bijzonder veel te bieden als het op de smaakpapillen aankomt: kletskoppen, nunnebillen, mokken, Steenbrugse hesp en uiteraard chocolade! Het is dan ook smikkelen, smullen... oftewel zoals de Belgen het noemen ‘Sneukelen’ geblazen!

Tijdens een smaakvolle wandeltour vertelt een gids bijzondere anekdotes achter de verschillende lekkernijen, proeft u de smaak van de stad en wordt u verliefd!

Het programma is heerlijk ontspannen en biedt voldoende vrije tijd om zelf de stad te ontdekken. Brugge is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO en was in 2002 de Culturele Hoofdstad van Europa.

Wandelend door de kleine kronkelende straatjes en langs de romantische kanalen waant u zichzelf terug in de Middeleeuwen. Maar ook winkelliefhebbers halen hier hun hart op.
De Philipstockstraat, Vlamingstraat en de omliggende straatjes zijn een paar van de leukste winkelstraten van Brugge. Hier vind je vele leuke boetiekjes en tevens ook grotere winkels. De Belgen zijn heel gastvrij en ‘fier’ op hun bourgondische keuken. ‘s Avonds is het dan ook de hoogste tijd voor een sfeervol en feestelijk 3-gangen diner. De Eiermarkt nodigt uit voor een bruisende afsluiting, hier vindt u tal van bruine kroegen en gezellige danscafé’s.

Dwars door het stadscentrum maar ook daarbuiten, een oer Hollandse fietstour laat u de verborgen plekjes zien. Een professionele gids laat u enthousiast kennismaken met de stad. Alleen al het Vlaamse woordengebruik en accent van de Belgische gids doet u al glimlachen!

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 499,00 p.p.

Bourgondisch bedrijfsuitje Brugge

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- Busvervoer
- belastingen en heffingen
- overnachting
- maaltijden
en drankjes
-  
transfers
- excursies
- locale tourmanager
 
 

Exclusief

- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- fooien
- uitgaven van
  persoonlijke aard 

 

Organisatiekosten

€ 2.500,- per groep
excl. BTW
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services