Easy Incentive personeelsreizen De gemakkelijkste manier
om een onvergetelijke personeelsreis te organiseren!
Bekijk alle arrangementen Informatie

Luxe incentive naar Rome

Verdiep de samenwerking met uw belangrijkste klanten tijdens een relatiereis naar Rome. Een -3-daags zeer compleet incentiveprogramma. Via Easy Incentive gemakkelijk en toch professioneel te organiseren. 

Algemeen
- 3-daagse incentivereis
- Rechtstreekse reis
- 5* hotel midden in het centrum
- City tour met golfkarretjes
- Gereserveerd bezoek Vaticaan
- Culinair genieten op z'n Italiaans

Deze eeuwenoude metropool vormt een combinatie van kunst, chaos, architectuur, mode, geschiedenis. Maar Rome is meer. Rome is een wonderlijke cocktail van druk gebarende Italianen, bleke toeristen, kris kras voorbij rijdende Vespa scooters, culinair genieten en vele gezellige terrassen!

Personeelreis programma

De deelnemers aan deze actieve 3-daagse incentive reis naar Italië zullen overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in het centrum van Rome. Deze reis is zeer geschikt als teambuilding, fun, uitgaan, actie en om te genieten.

Na één van de lunches staan er bij het restaurant golfkarretjes klaar om de gasten op originele wijze kennis te laten maken met de stad Rome. Heel comfortabel zittend, passeert men onder andere het Circus Maximus, de termen van Caracalla en het Colosseum.

Er is een speciale reservering voor de groep gemaakt in het Vaticaan. De gasten hoeven niet in de rij te staan, maar kunnen zo naar binnen lopen. Onder leiding van een gids wordt er een bezoek gebracht aan het museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieter Basiliek.

Onder begeleiding van een gids gaan de deelnemers een wandeling maken langs de beroemde pleinen en fonteinen van Rome, zoals Piazza Navona, Piazza di Spagna en de Trevi Fontein. De wandeling eindigt in een van de oudste cafés van Rome. Hier wordt een luxe koffie met allerlei lekkers geserveerd.

Voor de innerlijke mens wordt tijdens deze incentive goed gezorgd. Een mix van tongstrelende diners en bijzondere dinerlocaties maken deze reis een culinair feest!

Naast het programma is er voldoende tijd om lekker te slenteren door de straatjes van de wijk Trastevere, te winkelen, één van de vele musea die de stad rijk is te bezoeken of gewoon even te relaxen in het hotel.

Zoekt u een stijlvol en cultureel arrangement voor een gunstige prijs? Vraag gemakkelijk de offerte aan en ontvang snel de uitgebreide programmaomschrijving voor deze incentive naar Italië

 

Offerteformulier

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
 

Aantal deelnemers personen

Voorkeursdatum
 
Aanhef
Voornaam/Initialen*
Achternaam*
Bedrijfsnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
 
Uw commentaar en/of opmerkingen
 
* Verplichte velden

  ‹ Vorige pagina
 

Prijsindicatie
€ 1.189,00 p.p.

La vita e bella: incentive naar Rome

Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 


Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Organisatiekosten

€ 3.000,- per groep
excl. BTW.

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)
Offerte aanvragen Bel ons: 023 553 00 24
Easy Incentive - Hendrik Figeeweg 3F 2031 BJ Haarlem - T 023 - 553 00 24 - E info@easy-incentive.nl Realisatie: HPU internet services