• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het bruisende hart van Ierland, waar zakelijke bijeenkomsten en plezier naadloos samenkomen voor een onvergetelijke vergaderincentive in Dublin!

Tijdens deze vergaderincentive in Dublin worden de vergaderingen op bijzondere locaties afgewisseld met fun. Ga bijvoorbeeld naar een whiskyproeverij, en leer meer over de geschiedenis. En vergeet niet deze Ierse drank zelf uit te proberen! De volgende dag staat kleiduifschieten op het programma. Schoteltjes worden de lucht in geschoten, wie haalt ze met een jachtgeweer naar beneden?

Maar in Dublin kun je ook even helemaal tot rust komen in de natuur. Een natuurgebied in de buurt is Wicklow, waar je ook nog eens de gelegenheid heb om te vergaderen in een prachtig Georgiaans huis. Zo maak je zeker een goede indruk! Of maak een excursie naar de schilderachtige kustlijn of de groene heuvels rondom Dublin. Deze bieden een welkome ontsnapping uit de stadse drukte. Adem de frisse lucht in terwijl je de natuurlijke schoonheid van Ierland bewondert. Kortom, Dublin bied enorm veel mogelijkheden! 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Vergaderincentive in Dublin en leer over de mogelijkheden voor deze bijzondere reis!

Ook in Ierland:

Onvergetelijke personeelsreis Dublin

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachting in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard