• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een luxe incentive naar Rome is de perfecte manier om je medewerkers te belonen voor hun harde werk. Rome is de stad van cultuur, geschiedenis en gastronomie. Onze op maat gemaakte personeelsreis naar Rome biedt een unieke mix van ontspanning, en teambuilding activiteiten in een adembenemende omgeving.

Incentivereis RomeHet programma bevat een bezoek aan het Vaticaan, waar we de beroemde musea en de Sixtijnse Kapel kunnen verkennen. Er is speciaal een reservering gemaakt in het Vaticaan, zodat jullie zo naar binnen kunnen lopen. Bovendien zullen we de kans hebben om een ​​golfcar tour te maken en de prachtige bezienswaardigheden van Rome te ontdekken. 

Daarnaast bieden wij een stadswandeling aan om de rijke geschiedenis van Rome te ontdekken en te leren over de oude Romeinse beschaving. Vrije tijd om zelf deze prachtige stad te ontdekken is ook mogelijk natuurlijk!Incentive Rome

Het verblijf in Rome zal worden doorgebracht in een exclusief 5-sterren hotel, met luxe voorzieningen en een prachtig uitzicht op de stad. Ook is er een mogelijkheid voor een vergaderarrangement voor zakelijke activiteiten, of verschillende activiteiten voor teambuilding.

Kortom, deze luxe incentive naar Rome biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor het team. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze authentieke incentivereis en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Ook in Italië:

Personeelsreis naar Rome: inspirerend en culinair

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard