• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom bij de meest unieke personeelsreis naar Moskou! Een reis naar deze adembenemende stad is een ervaring om nooit te vergeten. Laat je betoveren door de prachtige architectuur, geschiedenis en cultuur van Rusland. Deze personeelsreis is een combinatie van exclusieve activiteiten, verbluffende landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Het programma

Begin je reis met een welkomstgala diner in een van de meest luxe restaurants in Moskou. Of kies voor een ontspannen dinercruise over de Moskva rivier en geniet van het prachtige uitzicht op de stad terwijl je dineert. De volgende dag begin je met een volgarally door de stad, een exclusieve autorally die je langs de meest adembenemende landschappen en bezienswaardigheden van Rusland leidt. Die avond kun je deelnemen aan een kookworkshop om traditionele Russische gerechten te leren bereiden. 

En natuurlijk mag een bezoek aan het Rode Plein, het Kremlin en de Saint Basil's Kathedraal niet ontbreken tijdens deze unieke personeelsreis naar Moskou!

Teambuilding of vergaderarrangementen

Als je op zoek bent naar meer teambuildingactiviteiten, biedt Moskou talloze mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een speurtocht door de stad en ontdek de rijke geschiedenis van Rusland. Bovendien zijn er veel vergaderarrangementen beschikbaar in Moskou, waaronder de meest moderne vergaderruimtes en faciliteiten. Het is een perfecte plek om zakelijke bijeenkomsten te combineren met leuke activiteiten. 

Dus, ben je op zoek naar een onvergetelijke personeelsreis? Kies dan voor deze unieke personeelsreis naar Moskou. Je zult terugkomen met prachtige herinneringen en een geweldige ervaring rijker. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze unieke personeelsreis Moskou en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere incentivereizen naar Rusland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
- Activiteiten

 

 

 

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard