• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Jubileumreis Porto programma

Van de kleurrijke huizen die de heuvels sieren tot de eeuwenoude wijnkelders die de beroemde portwijn produceren, Porto ademt een unieke sfeer uit die je meteen zal betoveren! Tijdens deze Incentivereis naar Porto dwaal je door smalle straatjes, bewonder je historische bezienswaardigheden en geniet je van de heerlijke lokale Portugese keuken. 

Bedrijfsreis PortoOntdek Porto!​

Jullie strijden tegen elkaar tijdens deze Tuk-tuk challenge door de stad: welk team beantwoord de vragen goed en maakt de beste foto's? Tijdens de challenge verteld jullie eigen chauffeur leuke anekdotes over de stad. Daarnaast proef je heerlijke Portugese lekkernijen en een glas wijn! Een leuke stadswandeling kan natuurlijk ook. Verken Porto aan de hand van hilarische opdrachten en stap in de bekende metro. Zo ontdek je de stad pas echt!

Jeepsafari door de Douro vallei

Tijdens deze tour verken je de prachtige Douro vallei. De schitterende landschappen en panorama's onderweg zijn zeker een fotostop waard! Naast de gewone wegen rijden jullie ook een stuk off-road om de ervaring compleet te maken. Daarnaast kun je ervoor kiezen een buggytour te maken, nog stoerder!

Personeelsreis portoWijnproeverij in het binnenland

Na alle spanning in de ochtend is een goede lunch zeker verdiend! Jullie stoppen bij een prachtige wijngaard waar jullie kunnen genieten van een typische Portugese lunch, inclusief een wijnproeverij. Daarna krijgen jullie een rondleiding over het landgoed, waar je meer leert over de productie van de prachtige wijnen.

Kortom, deze jubileumreis naar Porto biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor het hele team. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze bijzondere personeelsreis en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Portugal, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– TukTuk challenge
– Jeepsafari
– Wijnproeverij
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard