• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het bruisende Istanbul, waar zaken en genot naadloos samensmelten voor een onvergetelijke zakelijke reis! Stel je voor: een reis naar Istanbul, waar vergaderen en ontdekken hand in hand gaan, en waar elke hoek van de stad wacht om ontdekt te worden.

Zakelijke mogelijkheden

Tijdens deze Istanbul vergaderen met overnachting reis begint je de dag met zakelijke bijeenkomsten in een elegante setting, waar brainstormsessies en strategieën worden besproken terwijl de Bosporus glinstert buiten het raam. Istanbul biedt een scala aan moderne vergaderfaciliteiten die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, waardoor je productieve sessies kunt houden in een inspirerende omgeving.

Ontdek de stad!

Maar laten we niet vergeten dat Istanbul een schat aan culturele schatten biedt. Na je vergaderingen is het tijd om de stad te verkennen. Een ervaren gids staat klaar om je mee te nemen op een betoverende ontdekkingsreis. Je bezoekt de iconische Blauwe Moskee, een architectonisch meesterwerk dat de hemel lijkt te raken. Vervolgens stap je in de voetsporen van sultans terwijl je het majestueuze Topkapi-paleis verkent, waar geschiedenis en pracht samenkomen.

Maar de reis stopt hier niet. Je wordt meegenomen naar de wereldberoemde Grote Bazaar, waar elke kleur, geur en textuur een zintuiglijke ervaring creëert die je nog lang bij zal blijven. Hier kun je niet alleen traditionele Turkse ambachten bewonderen, maar ook de heerlijke lokale lekkernijen proeven.

En wat is een reis naar Istanbul zonder een betoverende boottocht over de Bosporus? Terwijl je op het dek staat en de verbluffende skyline van de stad bewondert, besef je dat deze reis zowel zakelijke doelen heeft bereikt als onvergetelijke herinneringen heeft gecreëerd.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Istanbul vergaderen met overnachting en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Ook in Turkije:

Luxe en goedkope personeelsreis naar Antalya

Explore Istanbul: een onvergetelijke personeelsreis!

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard