• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Een authentieke incentivereis naar Athene is dé manier om je medewerkers te inspireren en te motiveren. Griekenland biedt niet alleen prachtige landschappen en rijke geschiedenis, maar ook een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor iedereen.

Personeelsreis AtheneZakelijke mogelijkheden

De stad Athene is vernoemd naar de Griekse godin Pallas Athene die staat voor de wijsheid, wetenschap, en schone kunsten. Hierdoor is het dé perfecte bestemming voor zakelijke bijeenkomsten! Deze prachtige stad bied tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten die je kunt combineren met leuke activiteiten. 

Mogelijke activiteiten

Maar Athene is ook een mooie bestemming om te genieten met je collega's! Ontdek de fascinerende geschiedenis van de stad en ervaar de prachtige bezienswaardigheden, zoals de Akropolis, het Parthenon en de Tempel van Zeus. Tijdens deze incentivereis naar Athene kunt u ook genieten van de heerlijke Griekse keuken en lokale specialiteiten proeven in authentieke restaurants. Een kookworkshop is ook een fantastische manier om de lokale keuken te ontdekken en samen te werken met uw collega's.

Naast de zakelijke bijeenkomsten en culinaire ervaringen biedt Athene ook prachtige stranden en andere populaire activiteiten, zoals een bezoek aan de oude stad Delphi of een dagtocht naar de nabijgelegen eilanden. Een incentive naar Athene is niet alleen een unieke ervaring, maar het biedt ook een geweldige kans voor teambuilding en het versterken van de banden tussen de medewerkers. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Athene heeft voor ieder wat wils!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze authentieke incentivereis naar Athene en leer over de mogelijkheden. 

Ook in Griekenland:

4-Daagse personeelsreis Athene

Historische personeelsreis: Athene

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard