• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het betoverende St. Petersburg - de parel van Rusland! Deze St Petersburg personeelsreis belooft een perfecte mix van avontuur, cultuur en plezier, met unieke ervaringen die het team dichter bij elkaar zullen brengen.

Authentiek Rusland

Stap op de pedalen en verken de prachtige straten van St. Petersburg tijdens een opwindende fietstocht. Met zijn architectonische pracht en praal en adembenemende landschappen, zul je betoverd worden door de schoonheid van deze stad terwijl je samen met je collega's geniet van een actief en gezellig avontuur. Maak je klaar om de Russische cultuur te omarmen tijdens een vodka proeverij. Ontdek de geheimen van deze iconische Russische drank terwijl je samen proost op nieuwe vriendschappen en herinneringen. Een unieke en smaakvolle ervaring die jullie nog lang zullen bijblijven!

Historische schatten

Een hoogtepunt van onze reis is een bezoek aan het majestueuze Winterpaleis, een van de meest indrukwekkende paleizen ter wereld. Laat je betoveren door de prachtige kunstwerken en historische schatten die dit paleis herbergt, terwijl je je onderdompelt in de weelderige geschiedenis van Rusland.

Vraag een offerte aan voor deze St Petersburg personeelsreis en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere incentivereizen naar Rusland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard