• Overview
  • Inclusief
  • Exclusief

Ontdek onze prachtige hoofdstad tijdens dit Authentiek Amsterdam bedrijfsuitje! Amsterdam zit vol geschiedenis en cultuur met prachtige grachten en een bruisend nachtleven. Maak een mooie fietstocht of bezoek één van de vele musea, kortom Amsterdam biedt genoeg mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje.

Cultuur

Bezoek het Rijksmuseum samen met je collega's en leer meer over de Nederlandse geschiedenis. Een enthousiaste gids verteld je leuke anekdotes tijdens de tour. Een bezoek aan het Van Gogh museum is natuurlijk ook mogelijk. Of ontdek de stad tijdens een interactieve stadsrally inclusief hilarische opdrachten, quizes, en foto opdrachten. Welk team gaat er vandoor met de prijs?

Vaar door Amsterdam

In de middag maken jullie een rondvaart door de prachtige grachten van Amsterdam, inclusief hapjes en drankjes. Een lunch of dinercruise is natuurlijk ook mogelijk: geniet van een heerlijke 3-gangenmenu terwijl je uitkijkt over de stad vanaf het water. Zo is de authentieke Amsterdam ervaring compleet!

Teambuilding

Naast de stadsrally zijn er ook andere mogelijkheden tot teambuilding. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht door de stad of doe mee aan een escape room. 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit Authentiek Amsterdam bedrijfsuitje en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes in Nederland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl. - Overnachting in 4* hotel - Maaltijden (+ drankjes) - Bus transfers - Rondvaart - Feestavond - Active spa
- BTW - Uitgaven van persoonlijke aard - Retour naar het hotel op zondagmiddag