Over Easy Incentive

Laat ons je incentive regelen!

Easy Incentive is de gemakkelijkste en leukste manier om een personeelsreis, een relatiereis, een bedrijfsuitje of een bijzondere vergadering in het buitenland te zoeken en te organiseren. Je kiest een reis of bestemming op onze website en wij regelen de rest.

Wil je maatwerk? Laat ons je wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag!

Op www.easy-incentive.nl kan u 24 uur per dag terecht om te bladeren door de uitgebreide online catalogus. Heb je je keuze gemaakt dan is met een paar clicks op simpele wijze een offerte op te vragen.

Uw voordelen

Jouw personeelsreis, relatiereis of golfincentive laten organiseren door Easy Incentive betekent heel veel gemak voor jou en je team. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week door onze online catalogus bladeren. Je ziet precies hoe het arrangement is samengesteld. Op maat passen wij het aan je persoonlijke wensen aan. Een offerte is makkelijk aangevraagd en snel ontvangen. Op de website ziet je de indicatieve prijzen staan, betrouwbare inschattingen gebaseerd op 30 personen. Je zal merken contact te hebben met een zeer ervaren team dat al 10-tallen jaren in de reisbranche werkzaam is. En dat is prettig werken!

Heldere offertes

Offertes van Easy Incentive zijn helder en compleet. Dus inclusief bijvoorbeeld:

  • luchthavenbelastingen
  • transfers
  • maaltijden
  • activiteiten
  • overnachting
  • vaak ook drankjes.

Zo komt je niet voor verrassingen te staan.

Werkwijze

Easy Incentive werkt gemakkelijk en leuk! Ons professionele team is een prettige partner om mee samen te werken! Jij kiest uit de catalogus het arrangement dat je het meeste aanspreekt en vult het bijbehorende aanvraagformulier in. Vaak bellen wij nog even om eventuele extra vragen beantwoord te krijgen. De duidelijke en complete offerte wordt daarna vlot toegestuurd.

Kwaliteit

Professionele personeelsreizen, golfincentives en buitenlandse vergaderarrangementen beginnen bij financiële zekerheid. Een solide aansprakelijkheidsverzekering bijvoorbeeld. Maar ook door een werkwijze die voortdurend in de gaten gehouden, en waar nodig verbeterd, wordt. Daarnaast is het in de loop van vele jaren opgebouwde netwerk van internationale partners van bewezen hoge kwaliteit. Met de personeelsreizen van Easy Incentive hoeft je je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en dat is wel zo relaxed!

Incentive Direct

Easy Incentive is een label van Incentive Direct, specialist en een van de meest ervaren organisaties op het gebied van incentivereizen en groepsreizen voor bedrijven in Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Een netwerk dat zijn kwaliteit al ruimschoots bewezen heeft. Onze klanten profiteren daardoor van een uitstekende value-for-money. Heb je nog vragen? Bel of mail het Easy Incentive team!


Contact

Easy Incentive
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ  Haarlem

T 023 – 553 00 24
info@easy-incentive.nl