Scandinavië is een schitterende regio die bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en welvarende samenlevingen. Deze noord Europese hoek omvat onder andere Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland. Het staat bekend om zijn natuur zoals de majestueuze fjorden, uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en het indrukwekkende Noorderlicht. Outdoor activiteiten zijn hier dan ook erg populair tijdens personeelsreizen naar Scandinavië. Maar de regio heeft ook een rijke geschiedenis, denk aan de Vikingen, middeleeuwse kastelen en schilderachtige vissersdorpen die deel uit maken van het Scandinavische erfgoed. Steden zoals Stockholm, Kopenhagen en Oslo bieden een mix van moderne architectuur en zijn bekend om hun innovatie.

Incentive Lapland

Incentivereis Lapland: Wonderschoon en onvergetelijk

Dineren in een ijspaleis, sportieve Olympic Snowgames, kennismaken met rendieren en vriendelijke husky’s, spectaculaire tochten met een razendsnelle sneeuwscooter en een bezoek aan de Kerstman himself! Deze onvergetelijke incentivereis naar Lapland biedt het u allemaal. Je omgeeft jezelf in een echt winterwonderland met een incentive reis naar Lapland; landschappen bedekt met sneeuw, bevroren meertjes en scherpe ijspegels. Maar ook in de zomer is dit een speciale bestemming; de middernachtzon zorgt ervoor dat het licht is 24/7. Kortom, dit zal een zeer unieke reis worden!

( 0 Reviews )
From 1.895,00
Personeelsreis IJsland

Incentivereis IJsland: een spectaculair en lang weekend!

IJsland is een land vol met oerkrachten en grote mysteries: geisers, warmwaterbronnen, gletsjers, lavawoestijnen, watervallen, fjorden, vulkanen, sneeuw, bergen, walvissen en de middernachtzon. Het harde en ruige decor van het landschap vormt een schril contrast met de vriendelijke IJslanders. IJsland bezoeken is je overgeven aan de elementen: (heet) water, ijs, sneeuw en wind zorgen er voor dat je weer met beide benen helemaal op de grond komt.

( 0 Reviews )
From 1.250,00