• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Incentivereis Lapland programma

Een incentivereis naar Lapland is een onvergetelijke ervaring die je team nooit zal vergeten. Lapland staat bekend om zijn adembenemende landschappen, met besneeuwde bossen, en bevroren meren die zich uitstrekken tot aan de horizon. In de winter verandert Lapland in een echt wintersprookje, met de kans om het noorderlicht te zien dansen in de lucht!

incentivereis LaplandWinterwonderland vol avontuur!

Ontdek de prachtige besneeuwde landschappen van Lapland tijdens een stoere sneeuwscootertocht. Daarnaast kun je er ook voor kiezen een ritje te maken op een huskyslee, om het nog bijzonderder te maken! Deze enthousiaste dieren zullen je hart smelten en voor een onvergetelijke tocht zorgen.

Noorderlicht hunt

Het noorderlicht is een prachtig natuurlijk fenomeen dat zich laat zien in poolgebieden, waaronder Lapland. Het wordt ook wel het poollicht of aurora borealis genoemd, en is een bijzonder zicht. Na het diner maken jullie een tour om dit bijzondere fenomeen te gaan spotten. 

incentivereis LaplandIglo diner

Na een dag vol spanning is het tijd om te relaxen. Leer meer over de rijke cultuur van de Sami-bevolking van Lapland tijdens een typisch Laplands diner. Voor dit diner zitten jullie in een traditionele iglo en proef je de lokale keuken. Zo is de authentieke Lapland ervaring helemaal compleet!

Maar dat is nog niet alles, Lapland heeft nog veel meer te bieden. Probeer ijsvissen, bezoek de kerstman of speel samen de Olympische winterspelen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze onvergetelijke incentivereis naar Lapland, en leer meer over de mogelijkheden! 

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Scandinavië, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Entreegelden en activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard