Meest voorkomende vragen

 1. Bieden jullie ondersteuning tijdens de reis?
  Tijdens elke reis is er lokale begeleiding, deze persoon zorgt ervoor dat alles ter plaatse goed verloopt. Bij groepen vanaf 30 personen raden wij aan een tourmanager van Easy Incentive mee te nemen. De tourmanager zal zorgen dat het programma op rolletjes verloopt zodat jullie kunnen genieten!
 2. Wat is jullie werkwijze?
  Nadat jullie een aanvraag hebben gestuurd nemen wij binnen 2 dagen contact op om de wensen te bespreken. Nadat wij een goed beeld hebben van hetgeen waar jullie naar op zoek zijn gaan we aan de slag met een offerte. De lokale partner van de gekozen bestemming helpt ons met het checken van beschikbaarheid. De offerte sturen wij zo snel mogelijk jullie kant op. Mochten jullie nog wijzigingen in het programma willen is dit mogelijk.
 3. Welke bestemmingen bieden jullie aan?
  Wij werken samen met partners over de hele wereld, inclusief Nederland. Staat jullie gewilde bestemming nog niet op onze website? Ook dan helpen wij jullie graag verder, wij gaan op zoek naar de perfecte bestemming dat bij jullie past.
 4. Kan ik mijn eigen reis samenstellen?
  Zeker! Wij luisteren graag naar welke activiteiten jullie wel en niet leuk vinden, wat voor soort accommodatie en restaurants jullie het liefste willen en andere ideeën. Mocht de offerte nog niet helemaal naar wens zijn kunnen er aanpassingen gedaan worden totdat jullie 100% tevreden zijn.
 5. Heb ik een visa nodig voor reizen naar het buitenland?
  Met een Europees paspoort reis je binnen Europa visavrij. Reizigers zonder een Europees paspoort hebben in de meeste gevallen ook geen visa nodig, maar wij kijken graag met jullie mee.
 6. Is de offerte gratis?
  De offerte is geheel vrijblijvend, jullie hoeven niks te betalen.
 7. Wat voor accommodatie gebruiken jullie?
  Wij werken in de meeste gevallen met hotels, uiteraard kunnen wij ook kijken naar andere soorten accommodaties.
 8. Zijn de maaltijden inbegrepen?
  Alle maaltijden zijn inbegrepen in de reis, dus ontbijt bij het hotel en een lunch en diner in een leuk restaurant.
 9. Zit er een reis- en of annuleringsverzekering bij?
  Een reis- en/of annuleringsverzekering zit niet bij de reis inbegrepen. Dit is wel mogelijk mochten jullie willen boeken.
 10. Kunnen we ook ter plaatse vergaderen?
  Wij kunnen vergaderzalen in hotels regelen. Ook kunnen wij op zoek gaan naar een vergaderzaal op een unieke locatie.