Unieke en goedkope bestemmingen voor personeelsreizen in Europa

Personeelsreis Krakau

Op zoek naar wat inspiratie voor unieke en goedkope bestemmingen voor personeelsreizen in Europa? Wij helpen je graag! Hieronder wat unieke bestemmingen dicht bij huis, in de zon of bestemmingen waar veel nog niet zijn geweest. Uiteraard kun je ons altijd bereiken via email en telefoon voor meer informatie!

Bedrijfsreis BoedapestBudapest

De schilderachtige hoofdstad van Hongarije is zeker een bezoekje waard! Het is een stad waar vele nog niet geweest zijn, wat het een top bestemming maakt voor je volgende personeelsreis. Budapest ligt aan de oevers van de Donau en staat ook wel bekend om de indrukwekkende architectuur en rijke culturele erfgoed. Verken het historische Buda en het levendige Pest tijdens een unieke monsterroller tour door de stad. Als de avond valt komt deze stad pas echt tot leven! Bezoek de befaamde Ruïn pubs en maak je klaar voor een gezellige avond!

Bedrijfsuitje BerlijnBerlijn

De bruisende hoofdstad van Duitsland zit vol geschiedenis en cultuur. Een bestemming dichter bij huis maar toch een leuke ervaring! Vergeet traditionele vervoersmiddelen, want jullie maken een hilarische rit in kleurrijke trabanten! Deze iconische Oost-Duitse auto’s nemen jullie mee op een reis door de stad. Onderweg komen jullie langs onder andere de Brandenburger Tor, de Berlijnse Muur en straten vol kunst. Een rondleiding in een brouwerij en een bierproeverij kunnen natuurlijk niet missen tijdens een personeelsreis naar Berlijn!

Incentivereis RigaRiga

Riga is een stad met middeleeuwse charme met een moderne flair. Deze charmante stad is de hoofdstad van Letland en verwelkomt je met kleurrijke huizen, geplaveide straatjes en indrukwekkende kerken. Riga heeft een rijke geschiedenis en heeft nog een aantal bunkers uit de Sovjet tijd, die jullie kunnen gaan bezoeken! Daarnaast gaan jullie deze prachtige stad verkennen tijdens een interessante Pan Car rally. Voor een originele teambuildingactiviteit kunnen jullie ook nog kiezen voor een ice hockey workshop.

Personeelsreis KrakauKrakau

Het historische centrum van Krakau staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, deze schitterende stad is zeker een goede bestemming voor je volgende personeelsreis! Verken de smalle straatjes, historische gebouwen en het bruisende marktplein van Krakau tijdens een interactieve stadsrally. Leer de lokale keuken kennen tijdens verschillende proeverijen of een kookworkshop. Ontdek de rijke geschiedenis en koninklijke pracht tijdens een tour door het kasteel. Krakau biedt genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke personeelsreis!

Personeelsreis LissabonLissabon

Als je wat meer zon wilt kun je ook het prachtige Lissabon bezoeken! Een personeelsreis naar de Portugese hoofdstad zal zeker een unieke ervaring worden. Verken het centrum per TukTuk en proef onderweg verschillende culinaire lekkernijen. Onderweg zie je de bekende bezienswaardigheden zoals de toren van Belém en de gele trams. Voor wat meer ontspanning stappen jullie op een catamaran voor een cruise langs de kust, inclusief een BBQ aan boord! In de avond genieten jullie van een overheerlijk diner inclusief een unieke fado show, een traditionele Portugese avond.

Personeelsreis MadridMadrid

Spanje is een veel bezochte bestemming voor personeelsreizen en Madrid is één van de leukste steden! Ontdek deze moderne stad per segway, onderweg kom je langs verschillende meesterwerken van Picasso. In de middag toeren jullie langs verschillende lokale bars en restaurants voor een tappas hopping lunch. Uiteraard kunnen Sangria en Paella niet missen in het programma, leer hier meer over tijdens een leuke kookworkshop bijvoorbeeld! Een bezoek aan het stadium mag natuurlijk ook niet missen. Kortom, het bruisende Madrid zal je zeker charmeren.