Mediterraan Europa, ook wel bekend als het Zuid-Europa, is een regio die rijk is aan geschiedenis, cultuur, gastronomie en prachtige natuurgebieden. Mediterraan Europa bestaat onder andere Spanje, Portugal, Italië, Malta, Griekenland, een groot deel van Frankrijk en Kroatië. Het staat bekend om zijn warme klimaat, adembenemende kustlijnen en een overvloed aan culinaire hoogstandjes. Mediterraan Europa zit vol overheerlijke traditionele gerechten, prachtige stranden, cultuur en geschiedenis. Kortom, een personeelsreis naar Mediterraan Europa is ook de perfecte plek voor bedrijven die graag naar de zon willen!

Personeelsreis Athene

Bijzondere bedrijfsreis Athene

De Olympische gedachte ‘deelnemen is belangrijker dan winnen’ is zeker van toepassing op dit teambuilding arrangement in Athene. De gasten nemen deel aan een grensverleggende Off-Road Challenge en een spannende Griekse Pentathlon, waarbij de samenwerking tussen de teamleden tot de beste resultaten leidt. Uiteraard is er ook tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.

( 0 Reviews )
From 1.350,00
Personeelsreis Malta

Onvergetelijke incentivereis naar Malta

Malta, eiland van zon, zee en vrolijkheid. Het kleine eiland ligt tussen Sicilië en Tunesië en is eigenlijk niet meer dan één grote kalkstenen rots die uit de zee oprijst. Bezoekers worden van oudsher warm onthaald door de zeer vriendelijke eilandbewoners. De Maltezers combineren de Engelse hoffelijkheid met de zuidelijke zwier en charme van de Italianen en de bekende Oosterse bedachtzaamheid.

( 0 Reviews )
From 1.400,00
Bedrijfsreis Valencia

Exceptionele personeelstrip Valencia

Valencia is bekend om de paella en de stad van de kunst en wetenschap. Deze ‘stad’ met futuristische architectonische hoogstandjes is een lust voor het oog. Een groter contrast met het authentieke centrum bestaat bijna niet! Een wirwar van smalle steegjes met prachtige gebouwen in allerlei historische bouwstijlen. In de hippe wijk El Carmen vind je gezellige tapas barretjes, trendy café’s en aparte boetiekjes. Shoppen is hier een waar feest! De uitermate vriendelijke bevolking, typisch Spaanse sfeer, bijzondere activiteiten, het strand en het mooie weer geven je reis een extra dimensie.

( 0 Reviews )
From 1.250,00