• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Incentivereis Ibiza programma

Ibiza, ook wel bekend als het party eiland van Europa, heeft ongelofelijk veel te bieden voor een succesvolle incentivereis. Slenter door de smalle kronkelige straatjes van Ibiza stad of verken het eiland in lelijke eentjes. Laat je verassen door de prachtig witte stranden, de groene heuvels en pittoreske dorpjes. Deze idyllische Ibiza Incentivereis wordt onvergetelijk!

Incentivereis IbizaVerken de kust 

Start de dag met een privé cruise langs de prachtige kust van Ibiza. Geniet van de zon en het helderblauwe water terwijl je aan je drankje nipt. Maak er een feestje van met jullie eigen muziek of een professionele DJ! Onderweg maak je een zwemstop voor een verfrissende duik en kun je gaan snorkelen. Je kunt er ook voor kiezen een dag op het water door te brengen en de kust te verkennen per kajak of kano. Daarnaast is het superleuk om te gaan suppen, wie blijft er het langste op de plank staan?

Hippie eiland Ibiza

Ibiza staat ook wel bekend als het hippie eiland. Verken het eiland per lelijke eend en maak onderweg een stop op een hippie markt. Op deze markt zul je je ogen uitkijken naar alle kleuren en heerlijke geuren. Slenter tussen de kraampjes vol wierrook, gebak en souvenirs.

Tijdens deze ugly duckling rally genieten jullie van schitterende uitzichten over de landschappen en baaien van Ibiza. Elk team krijgt een roadbook met quizes en foto-opdrachten mee. Welk team wint deze rally? 

Avontuur en actie

Naast geweldige uitgaansgelegenheden en wateractiviteiten biedt Ibiza ook veel mogelijkheden voor actie en avontuur. Het eiland heeft prachtige mountainbike routes waar je door prachtige landschappen fietst. Een stoere jeeptour rondom de stad kan natuurlijk ook! Per jeeps rijden jullie langs de kustlijn en door het adembenemende binnenland. Onderweg worden er stops gemaakt voor foto's, een verfrissend drankje en een zwemstop. Optioneel kun je er ook nog een wijnproeverij bijzoen! Als je toch op het strand wilt blijven zijn er leuke beachgames voor wat hilarische teambuilding. 

Incentivereis IbizaDance the night away!

Natuurlijk kun je Ibiza niet verlaten zonder één van de vele clubs bezocht te hebben! Het eiland biedt genoeg fantastische uitgaansgelegenheden zoals Nikki beach of HI Ibiza, maar een mogelijkheid tot een privé feest is er natuurlijk ook.

Ibiza heeft nog veel meer te bieden! Denk bijvoorbeeld aan een yogales of een creatieve graffiti workshop. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Idyllische Ibiza Incentivereis en leer meer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis! 

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Cruise langs de kust
– Ugly Duckling tour over het eiland
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard