• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Ontdek het charmante Spanje tijdens een exceptionele personeelstrip naar Valencia! In deze stad kijk je je ogen uit: de moderne kunst en wetenschap gebouwen worden afgewisseld met historische gebouwen.

Ontdek authentiek Valencia

Tijdens deze exceptionele personeelsreis naar Valencia ga je de stad verkennen per fiets, en kun je de bruisende centrale markt bezoeken. Je zintuigen worden verwend terwijl je door deze markt dwaalt, waar vers fruit en ambachtelijke lekkernijen je verleiden.

Kookworkshop

Valencia is de geboortestad van de paella, en is in het algemeen een culinaire stad. Geniet hier van overheerlijke Spaanse tapas en Sangria! Of nog leuker: Paella maken tijdens een kookworkshop op een unieke locatie!

Zon, zee en strand

Valencia staat bekend om zijn prachtige stranden, waar je kunt ontspannen en genieten van de zonnestralen terwijl je luistert naar het kalmerende geluid van de golven. Of je nu deelneemt aan een opwindende watersportactiviteit of gewoon lekker luiert met je voeten in het zand, het strand biedt de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven. Daarnaast bied Valencia veel uitgaansgelegenheden en kun je de avond afsluiten in het trendy openlucht discotheek. Kortom, in deze charmante stad is van alles te beleven!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze Exceptionele Personeelstrip naar Valencia en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 4* hotel 
- Maaltijden en drankjes
- Activiteiten
- Transfers
- Gids
- Fietstour
- Paella kookworkshop
- Vrije tijd

- Overige drankjes - Reis/bagageverzekering - Annuleringsverzekering - Fooien - Uitgaven van persoonlijke aard