• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Krakau programma

Krakau wordt veel geassocieerd met de rijke geschiedenis van de stad. Maar het heeft nog veel meer te bieden! Maak kennis met het moderne Krakau, een bruisende stad met een levendige culturele scene. 

Bezoek aan de Wieliczka zoutmijnen

Eén van de meest bekende bezienswaardigheden van Krakau ligt net buiten de stad: de Wieliczka zoutmijnen. Het zijn een van de oudste zoutmijnen ter wereld en zijn nog steeds in gebruik. Deze werelderfgoed site staat ook bekend om de buitengewone ondergrondse wereld die voor een interessante middag zal zorgen!

Stadstour in style

Ontdek Krakau in style tijdens een oldtimer tour! Jullie stappen in privé oldtimers voor een bijzondere tour langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Van de middeleeuwse pleinen en kasteel tot het Joodse gedeelte van de stad, er is van alles te beleven!

Vrije tijd

Het programma biedt genoeg mogelijkheden om zelf deze stad ook eens te gaan ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Wawel kasteel, waar vorige koningen en koninginnen van Polen zijn gekroond. Dit paleiscomplex biedt ook een prachtig uitzicht over de stad en de rivier de Wisla. 

Onze offertes worden op maat gemaakt. Samen kijken we naar de mogelijkheden die bij jullie bedrijf passen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze personeelsreis naar Gdansk en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar Polen, of onze andere bestemmingen!

 

Programma zoals omschreven incl.:
– Directe vluchten
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Ondergrondse tour
– Oldtimer tour door Krakau

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard