• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in Marbella, een juweel aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. Van weelderige jachthavens tot historische charme, deze mediterrane oase biedt een perfecte balans tussen moderne glamour en traditionele schoonheid. Tijdens deze motiverende incentivereis naar Marbella ontdekken jullie deze bijzondere bestemming.

Ontdek Marbella

De beste manier om een stad te ontdekken is te voet, of op z'n Hollands: op de fiets! Bewonder de mooiste bezienswaardigheden tijdens een interessante stadswandeling.

Avontuur en teambuilding

Tijdens deze fun bedrijfstrip naar uitdagend Marbella staat er ook een stoere jeeptour op het programma. Off-road langs de Sierra de las Nieves, hoe gaaf is dat! Tijdens deze jeeptour krijg je uitdagende en hilarische opdrachten mee, welk team wint?

Zonnige catamarancruise

De volgende dag kun je heerlijk bijkomen tijdens de sunny catamaran cruise langs de kust. Met een beetje geluk kun je hier zelfs dolfijnen spotten! Deze activiteit is optioneel maar zeker een aanrader.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze motiverende incentivereis naar Marbella en leer over de mogelijkheden voor deze unieke reis!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- 2 Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Excursies
- Gids
- Stadstour
- Catamarancruise
- Vrije tijd

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard