• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Deze luxe incentivereis Rome is dé perfecte manier om je medewerkers te belonen voor hun harde inzet. Rome is de stad van cultuur, geschiedenis en gastronomie. Deze reis naar Rome biedt een unieke mix van ontspanning, en teambuilding activiteiten in een adembenemende omgeving.

Geschiedenis op elke hoek

Ontdek deze historische stad per golfcar! Onderweg bewonder je de mooiste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad en kom je onder andere langs het Colosseum, het Vaticaan en de mooiste historische gebouwen. 

De volgende ochtend is het tijd voor een interactieve stadsrally voor een gezonder dosis teambuilding! Ontdek de rijke geschiedenis van Rome en leer meer over de oude Romeinse beschaving. De rest van de dag hebben jullie vrije tijd om zelf deze prachtige stad te ontdekken!

Luxe in Rome

Het verblijf in Rome zal worden doorgebracht in een 4* hotel in het centrum, met luxe voorzieningen en een prachtig uitzicht op de stad. Ook is er een mogelijkheid voor een vergaderarrangement voor zakelijke activiteiten, of verschillende activiteiten voor teambuilding.

Kortom, deze authentieke incentivereis naar Rome biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je team. De stad biedt een ruime keuze aan activiteiten zoals een Vespa tour, een bezoek aan een wijnboerderij of het Vaticaan. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze luxe incentivereis Rome en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Italië, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Golfcar tour door de stad
– Rome stadsrally
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard