• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Deze onvergetelijke incentivereis naar Malta staat garant voor een unieke ervaring. Dit mediterrane eiland heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en biedt een breed scala aan activiteiten voor ieder wat wils.  

Treasure hunt Malta

Een leuke manier om het eiland te verkennen is door middel van een spannende treasure hunt door de stad. Het is een geweldige manier om de historische en culturele bezienswaardigheden van Malta te ontdekken terwijl je je teambuildingvaardigheden verbetert.

Tijd voor actie!

De volgende dag maken jullie eerst een rit op speedboten naar het nabijgelegen eiland Gozo. Hier staat stoere jeeps klaar voor een fantastische tour over dit schitterende eiland! In plaats van deze jeeptour kun je ook kiezen voor een mountainbike tour en het ruige landschap van het eiland verkennen. Ook bied Malta tal van wateractiviteiten, zoals snorkelen, duiken, paddleboarding en kajakken. Sluit de avond af met een prachtige dinnercruise op de Middellandse Zee en ontdek de mooie kustlijn van Malta vanaf het water. 

Andere mogelijkheden

Malta bied ook mogelijkheden voor vergaderarrangementen en conferentiezalen. Na het werk kan je heerlijk ontspannen met een beach BBQ of een luxe gala diner!

Deze onvergetelijke incentivereis naar Malta biedt voor elk wat wils en is een geweldige manier om het team te belonen voor hun harde werk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze incentivereis en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Malta, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Valletta stadsrally
– Jeepsafari op Gozo
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard