• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Barcelona programma

Barcelona is wereldberoemd om haar architecturale schatten, zoals de meesterwerken van Gaudí. Deze stad straalt creativiteit en kunst uit, en zal je zeker inspireren! Ontdek deze prachtige bestemming tijdens deze buitengewone bedrijfsreis naar Barcelona!

Bedrijfsreis BarcelonaOntdek Barcelona

Barcelona ontdek je het beste op de fiets, met een enthousiaste gids die je meer verteld over deze prachtige stad. Onderweg fiets je langs onder andere de Sagrada Familia, Park Güell, de Gotische wijk en de kathedraal van Barcelona. Deze stad staat vol prachtige architectuur van de wereldberoemde architect Gaudí, wat Barcelona een artistieke sfeer geeft. Je komt ogen tekort tijdens deze indrukwekkende tour! Tijdens de tour stoppen jullie voor een heerlijk verfrissend glaasje cava. Voor degene die liever wandelen is een interactieve stadsrally ook een leuk idee! Aan de hand van leuke quizes en foto-opdrachten ontdekken jullie de bekende bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende straatjes. Ga samen op zoek naar de mooiste parels van Barcelona en maak de meest hilarische foto's! 

Kookworkshop

Maak kennis met de Spaanse cultuur tijdens een kookworkshop op een unieke locatie. Een professionele chef leert je meer over koken en de Spaanse keuken. Ga bijvoorbeeld samen de uitdaging aan om de lekkerste paella te maken! Deze kookworkshop zal worden gegeven op een wijngaard buiten de stad, zo kun je genieten van het rustieke binnenland van Barcelona. Wie maakt de lekkerste gerechten? Naast een kookworkshop kun je er ook voor kiezen Spaanse wijn te proeven voor een relaxte en gezellige middag. 

Bedrijfsreis BarcelonaVrije tijd

Naast de leuke activiteiten kun je ervoor kiezen een ochtend of middag vrije tijd op te nemen in het programma. Zo kunnen jullie op eigen gelegenheid de stad verkennen of genieten van de prachtige architectuur en culinaire lekkernijen van Barcelona. 

Barcelona heeft nog veel meer te bieden, denk bijvoorbeeld aan een tapas tour, een catamarancruise en een feestavond. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze buitengewone bedrijfsreis naar Barcelona en leer meer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Fietstour door de stad
– Kookworkshop
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard