• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het historische Rome! De stad van de beroemde Trevi fontein, de Spaanse trappen, het Pantheon, Colosseum en het Vaticaan. Tijdens deze heerlijke personeelsreis naar Rome verken je de mooiste parels van de stad.

Explore Rome

Tijdens deze inspirerende personeelsreis naar Rome maak je een city tour en wandel je langs de mooiste pleintjes om de stad te verkennen. Breng ook een bezoek aan de trendy wijk Trastevere, die spat met kleur en vol zit met ateliers, leuke cafétjes, en de gezelligste winkeltjes.

Culinair genieten

Een wijnproeverij kan je hier natuurlijk ook niet vergeten! Maar dan wel in het Italiaans met olijven en salami. Ook kun je samen koken en je eigen pizza samenstellen tijdens een leuke kookworkshop op een unieke locatie. Maar je kan ook kiezen voor wat meer vrije tijd in het programma zodat je zelf de tijd hebt om de parels in deze prachtige stad te ontdekken.

Om elke hoek vind je de meest bijzondere en mooiste gebouwen, modern maar ook historische gebouwen. Je komt ogen tekort in deze stad! Kortom: laat je inspireren door Rome! Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze heerlijke personeelsreis naar Rome en leer over de mogelijkheden voor deze onvergetelijke reis! 

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Italië, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Stadstour
- Wijnproeverij
- Vrije tijd

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard