• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Personeelsreis Athene programma

Athene, de historische hoofdstad van Griekenland, is een ideale bestemming voor een onvergetelijke personeelsreis. Deze stad is doordrenkt met geschiedenis, cultuur en prachtig architectuur die teruggaan tot het oude Griekenland. 

Explore Athene

Een stadstour door Athene is een must-do activiteit tijdens deze personeelsreis. Tijdens de tour bezoek je enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Athene, zoals de Akropolis, het Parthenon en het oude theater van Dionysos. Ook verken je de Olympische Spelen van Athene en leer je meer over de oorsprong van dit historische evenement.

Eilandhoppen

Bezoek de nabijgelegen eilanden zoals Egina op jullie privé boot. Een catamaran cruise langs de kust is natuurlijk ook mogelijk. Vanaf de boot duik je het helderblauwe water in en heb je de kans te gaan snorkelen.

Modern en luxe

Naast historische bezienswaardigheden biedt Athene ook tal van moderne attracties, zoals musea, restaurants en winkelstraten. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze personeelsreis met vijfsterrenhotels en privétours, of juist naar een meer informele incentive Athene met teambuilding-activiteiten, er zijn genoeg opties beschikbaar.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze historische personeelsreis Athene, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ok onze andere personeelsreizen naar Griekenland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 5* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Stadstour door Athene
– Cruise langs de kust
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard