• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

De vrolijke sfeer begint al zodra we voet aan wal zetten in Lissabon tijdens deze actieve personeelsreis Lissabon! Met zijn levendige straatjes, kleurrijke huizen en de geur van heerlijke gerechten die uit de lokale eetgelegenheden stromen, zal deze stad jullie hart stelen vanaf het allereerste moment.

RIB-Boot avontuur

Stap aan boord van een snelle RIB-boot en voel de wind in je haren terwijl je over de prachtige wateren van de Atlantische Oceaan glijd. Een RIB-bootavontuur is de perfecte manier om het team te verbinden en samen de sensatie van snelheid en avontuur te ervaren.

Stoere jeeptour

De volgende dag ga je de uitdaging aan met een opwindende jeep safari door het adembenemende landschap rondom Lissabon. Terwijl je in comfortabele 4x4 jeeps door kronkelende paden en ruige terreinen rijden, zul je samenwerken en de jeep navigeren. Tijdens deze bijzondere tour ontdek je de meest prachtige uitzichten die Portugal te bieden heeft!

Yes Chef!

In de avond staat er een kookworkshop op het programma, waar jullie als team de geheimen van de heerlijke Portugese keuken zullen ontdekken. Samen bereiden jullie traditionele gerechten en genieten je van een gezellige culinaire ervaring die de smaakpapillen zal verrassen.

Kortom, deze actieve personeelsreis Lissabon biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor het hele team. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze bijzondere personeelsreis en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Portugal, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Rib boot tour
– Jeepsafari
– Kookworkshop

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard