• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het hart van betoverend Spanje, waar de zon altijd schijnt en de passie voor het leven in de lucht hangt. Tijdens deze vergaderincentive in Andalusië wissel je de vergaderingen op bijzondere locaties af met leuke activiteiten.

Meeting

Andalusië beidt genoeg unieke locaties voor een fantastische vergadering in het buitenland. Spanje zal je inspireren en je collega's motiveren!

Het mooiste plaatje

Daarnaast is het leuk om het zakelijke aspect te combineren met teambuilding en fun. Begin bijvoorbeeld de dag met een leuke fotorally door Malaga. Onderweg beantwoord je team de vragen en ontdek je de leukste plekjes en mooiste bezienswaardigheden. Wie wint deze rally? Na deze spannende rally bezoek je de majestueuze kathedraal en bewonder je zelfs het huis van de beroemde schilder Picasso. 

Culinair genot

Andalusië staat ook bekend om zijn verrukkelijke culinaire schatten. Geniet van authentieke Spaanse tapas, smul van een hartige paella en hef je glas gevuld met verfrissende sangria. Voor de liefhebbers van verse vis, wacht de haven van Malaga op je met een onvergetelijke lunchervaring. Ook leuk: een paella kookworkshop met de groep! Welk team maakt de lekkerste paella op een unieke locatie?

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze vergaderincentive in Andalusië, en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere incentivereizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- 2 Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Excursies
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard