• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in Lissabon! In deze charmante stad komen geschiedenis en cultuur samen die een unieke uitstraling geven. De gezellige steegjes, kleurrijke tegeltjes en schitterende uitzichten over de rivier de Taag maken het plaatje compleet. Ontdek het prachtige Lissabon tijdens deze 3-daagse incentivereis.

Welkom in Lissabon

Na aankomst in Portugal is het tijd deze bijzondere stad te ontdekken! Per E-bikes en TukTuks maken jullie een leuke tour door de stad. Een enthousiaste gids verteld jullie meer over de stad. Onderweg krijg je ook leuke tips voor restaurants en plekjes om zelf eens te gaan verkennen!

Wijnproeverij

Portugal staat bekend om haar heerlijke wijnen, natuurlijk mag een wijnproeverij niet ontbreken tijdens deze reis! Proef verschillende lokale wijnen en gebruik deze middag om even bij te kletsen met je collega's. Ontspanning en genieten staan centraal deze middag.

Zonnige catamarancruise

Stap aan boord van jullie privé catamaran voor een schitterende cruise over de Taag. Geniet van een panoramisch uitzicht over de stad, gecombineerd met de rustgevende deining van de catamaran. 

Kortom, deze incentivereis Lissabon biedt een prachtige ervaring voor het hele team. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze unieke incentivereis en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Portugal, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Activiteiten

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard