• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Malaga programma

"¡Bienvenidos a Málaga!" Deze stad zal je betoveren met haar charme en warmte tijdens een bedrijfsreis naar Magisch Malaga. Of je nu van plan bent om te ontspannen op de prachtige stranden, te genieten van de heerlijke Spaanse tapas of te verdwalen in de schitterende straatjes van het historische centrum, Málaga heeft alles! 

Personeelsreis MalagaSegway tour door Malaga

Ontdek de stad tijdens een stoere segway tour door Malaga. Je rijd langs de mooiste bezienswaardigheden, met veel plezier op de segway! Jullie rijden langs onder andere de grote kathedraal van Malaga, het Picasso museum, teatro Romano, Paseo del Parque en een botanische tuin. 

Maar een ontspannende wandeltour of een interessante fietstour door de stad kunnen natuurlijk ook geregeld worden. Een andere mogelijkheid is om teambuilding te combineren met het ontdekken van de stad tijdens een interactieve iPadrally. 

Personeelsreis MalagaOntdek de lokale keuken

Malaga heeft ook een lokale versmarkt die geheel overdekt is: de Mercado de Atarazanas. Ga hier op zoek naar de lekkerste geuren en smaken, en maak kennis met de authentieke cultuur van deze bijzondere stad. Deze kleurrijke markt is een geweldige plek om meer te leren over de lokale producten. Je vind hier onder andere verse vis, fruit, vlees en kaas. 

Bezoek het Picasso museum

Dit bijzondere museum met kunstwerken van de beroemde kunstenaar Pablo Picasso is gelegen in een prachtig 16-eeuws paleis in het historische centrum van Malaga. Het museum heeft een grote collectie van zijn grootste meesterwerken, uit verschillende periodes uit zijn carrière. Ook voor mensen die geen liefhebbers zijn van kunst is dit museum een must-see!

Typische Spaanse middag

Personeelsreis MalagaBreng de rest van de middag op het strand door of verken zelf de stad en shop leuke souvenirs. In de avond komt de groep weer bij elkaar voor een overheelrijk diner in het historische centrum. Voor dit diner kun je ervoor kiezen deze nog spectaculairder te maken met een  fantastisch optreden van Flamenco dansers, zo leer je de cultuur pas echt kennen! 

Daarnaast heeft Malaga nog veel meer te bieden! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een tapas hopping lunch of diner. Een enthousiaste gids neemt jullie dan mee naar verschillende lokale barretjes waar je de lekkerste tapas proeft. Een wijnproeverij is ook erg leuk!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze bedrijfsreis naar Malaga en leer meer over de mogelijkheden! 

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar Spanje, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Segwaytour door Malaga
– Bezoek aan het Picasso museum
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard