• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Vergaderen in Kroatië programma

Vergaderen in het buitenland? Stel je voor: een bijzondere vergadering met uitzicht over de Adriatische kustlijn met haar azuurblauwe wateren, historische steden, en weelderige natuur. Welkom in Kroatië, waar je vergaderingen zeker een buitengewone ervaring zal zijn! Tijdens deze vergader incentivereis naar Kroatië krijg je de kans zakelijke bijeenkomsten te combineren met fun. 

Bedrijfsreis KroatieSibenik

Met een vergader incentivereis naar Kroatië denk je misschien al gauw aan Split of Hvar, maar wat dacht je van Sibenik? Deze prachtige stad ligt net buiten Split en heeft minder toeristen wat het een top bestemming maakt. Deze kuststad beschikt over een conference center, ideaal voor jou zakelijk bijeenkomsten!

Bedrijfsreis KroatieSplit en Hvar

Maar een vergadering in Split of Hvar kan natuurlijk ook! Wij verzorgen alles wat je nodig hebt, inclusief hapjes en drankjes, op een prachtige locatie. Na de vergadering kunnen jullie het eiland Hvar verkennen per cabrio en rij je langs prachtige lavendel velden en langs de kust. Hvar staat bekend als een van de mooiste en interessantste eilanden van Kroatië. Het telt veel wijngaarden en pittoreske dorpjes die je zeker zullen charmeren. Tijdens de cabriotour verken je ook het heuvelachtige binnenland van dit bijzondere eiland.

De volgende dag verken je Split tijdens een leuke interactieve stadsrally, zo leer je Split pas echt kennen! Jullie wandelen langs het paleis van Diocletianus, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit paleis is één van de meest indrukwekkende Romeinse monumenten ter wereld en is door de jaren heen bijzonder mooi gebleven. 

Teambuilding

Naast de meetings kun je deze incentivereis ook goed gebruiken om de teamgeest te versterken tijdens een teambuilding activiteit op deze schitterende locatie! Maak bijvoorbeeld een stoere quadtour over het ruige landschap en verken de kust. Daarnaast heb je de keuze te gaan raften of kanoën. Voor een relaxte dag op het water maken jullie een tour per kajak richting de Pakleni eilanden, de lunch zal onderweg op één van de eilanden worden geserveerd!

Maar Kroatië heeft nog veel meer te bieden! Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze vergaderincentive in Kroatië en leer meer over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze personeelsreizen naar Kroatië, of onze andere bestemmingen!

No details found.

No details found.