• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Incentivereis Riga programma

De oude binnenstad van Riga, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is als een openluchtmuseum met zijn middeleeuwse architectuur, geplaveide straatjes en kleurrijke gevels. Hier kun je door de eeuwenoude straten dwalen, langs prachtige kerken en historische gebouwen slenteren en genieten van de authentieke sfeer van de stad. Deze unieke incentivereis Riga wordt onvergetelijk! 

Incentivereis RigaTerug in de tijd

Begin de eerste dag met de "Top Secret Sovjet bunker experience", waarbij je een fascinerend kijkje kunt nemen in de geschiedenis van Letland tijdens het Sovjettijdperk. Jullie krijgen een tour in een oude sovjet bunker buiten de stad waar je kennis maakt met een Sovjet officier en je echte wodka en typische Letse snacks proeft! Kortom, dit wordt een indrukwekkende en gezellige middag.

Pan Car rally

Ontdek het unieke Riga in kleine FIat auto's, een hilarische ervaring! Deze auto's zijn kleurrijk beschilderd door Letse graffitikunstenaars. Elke team krijgt een roadbook mee met leuke opdrachten, welk team lost alle opdrachten het snelste op? Vergeet niet te genieten van de stad tijdens deze tour!

Ice Ice Ice

Natuurlijk kun je deze reis ook gebruiken om de teamgeest te versterken. Dit kun je doen met een leuke Ice Hockey workshop! Leer de basis van deze opwindende sport en voel de adrenaline stromen terwijl je het ijs op gaat voor een spannende wedstrijd met je collega's. Een andere leuke activiteit met ijs is een ijssculptuur workshop! Laat je creativiteit los tijdens deze middag. Onder begeleiding van professionele begeleiding maak je met verschillende gereedschappen een prachtig werk!

Incentivereis RigaProost!

Ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht vanuit de Skyline bar, hoog boven de stad. Hier kunnen jullie proosten op de succesvolle incentivereis en genieten van heerlijke cocktails met een panoramisch uitzicht over de stad. Daarnaast heeft Riga genoeg uitgaansgelegenheden voor een gezellige avond!

Maar Riga heeft nog veel meer leuks te bieden! Denk bijvoorbeeld aan een Summer bob ride, black balsem proeverij of een freak bike rally door de stad.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze unieke incentivereis Riga en leer meer over de mogelijkheden!

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Vluchten
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Transfers
– Gids
– Pan car rally
– Top secret Sovjet bunker experience
– Vrije tijd

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard