Keyword: Teambuilding

Filter

Personeelsuitje Ardennen

Bedrijfsuitje Ardennen: vol actie en teambuilding!

De Belgische Ardennen, een betoverend stukje natuur in het hart van Europa, roepen met hun dichte bossen, schilderachtige valleien en charmante dorpjes een gevoel van tijdloze schoonheid op. Gelegen in het zuiden van België, vormen deze heuvelachtige en beboste regio’s een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dé perfecte plek voor teambuilding!

From 500,00
Incentive Lapland

Incentivereis Lapland: Wonderschoon en onvergetelijk

Dineren in een ijspaleis, sportieve Olympic Snowgames, kennismaken met rendieren en vriendelijke husky’s, spectaculaire tochten met een razendsnelle sneeuwscooter en een bezoek aan de Kerstman himself! Deze onvergetelijke incentivereis naar Lapland biedt het u allemaal. Je omgeeft jezelf in een echt winterwonderland met een incentive reis naar Lapland; landschappen bedekt met sneeuw, bevroren meertjes en scherpe ijspegels. Maar ook in de zomer is dit een speciale bestemming; de middernachtzon zorgt ervoor dat het licht is 24/7. Kortom, dit zal een zeer unieke reis worden!

From 1.895,00
Bedrijfsuitje Nederland

Teambuildingsuitje in Nederland

Strijd om de overwinning in een echte SloepenChallenge! Scoor met je team zoveel mogelijk punten door het vervullen van opdrachten. Met dit hilarische personeelsuitje is goede sfeer en teambuilding gegarandeerd! Als afsluiting is er nog een heerlijke barbecue of luxe diner waarin alle belevenissen van de dag nog eens uitgebreid doorgenomen kunnen worden.

From 350,00