• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsuitje Ardennen programma

Verscholen tussen de groene heuvels en weelderige bossen, liggen de schitterende Belgische Ardennen. Deze adembenemende regio is niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en historische charme, maar het biedt ook de ideale locatie voor teambuilding en gezellige bedrijfsuitjes. Dit spectaculair bedrijfsuitje naar de Ardennen wordt een onvergetelijke ervaring!

Actie in de natuur

Personeelsuitje ArdennenDe Ardennen staan bekend om hun prachtige bossen met de vele mogelijkheden tot actieve activiteiten. Deze maken het een perfecte bestemming voor teambuilding! Versterk de samenwerking, communicatie en de teamgeest tijdens dit 2-daagse bedrijfsuitje. De Ardennen bieden bijvoorbeeld verschillende mountainbike routes. Deze zullen je uitdagen terwijl je van de natuur om je heen geniet.

De avonturiers kunnen er ook voor kiezen te gaan klimmen of abseilen. Als je het nog stoerder wilt maken stap je met het team op een quad of in een zandbuggy. Samen met je collega's trotseer je de zandheuvels van de Ardennen vol gelach! De Ardennen bieden nog veel meer activiteiten vol plezier en adrenaline zoals hindernisbruggen of bepaalde teambuilding spellen. Samen met je collega's ga je back to the basics! In de avond verzamelen jullie je rondom een kampvuur voor een gezellige avond om bij te kletsen en te lachen.

Relaxen

Bedrijfsuitje ArdennenMaar een relaxte activiteit kan natuurlijk ook, deze zijn zeker leuk om mee af te wisselen na een druk en actief ochtend programma. Bezoek bijvoorbeeld de grotten van Han, of krijg een rondleiding door een bierbrouwerij. Inclusief een proeverij natuurlijk! Of wat dacht je van een gezellige kookworkshop in de natuur?  

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit spectaculair bedrijfsuitje naar de Ardennen en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar België, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Transfer naar de Ardennen
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in een groepsaccommodatie met tweepersoonskamers
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Mountainbiken
– Klimmen en abseilen

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard