• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Voor een leuk teambuildingsuitje in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden! Ons eigen prachtige land zit vol gezellige en prachtige steden en gebieden voor dé perfecte reis voor jou en je collega's.

Maastricht

Ga samen met de team de mergelgrotten in tijdens een avontuurlijke rit grotbiken. Tijdens deze rit zal je zeker adrenaline krijgen! Sluit de middag af met een overheerlijke wijnproeverij en rondleiding door de wijngaarde.

Friesland

Ontdek het prachtige Friesland tijdens een tocht over het water met een Skûtsje of in sloepen. De sloepen kun je ook combineren met teambuilding door verschillende wedstrijd aspecten toe te voegen. Hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook aan boord!

Haarlem

Verken Haarlem tijdens een interactieve stadrally en ontdek de mooiste straatjes. Of breng een bezoek aan een Haarlemse Brouwerij! Ook in deze stad kun je een mooie tocht maken over het water om zo de stad van een ander perspectief te bewonderen.

Andere steden en gebieden zijn natuurlijk ook mogelijk! Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit Teambuildingsuitje in Nederland en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen in Nederland, of onze andere bestemmingen!

- Lunch - Sloepen Challenge inclusief professionele begeleiding - Gebruik communicatie-apparatuur - Fotopresentatie op een scherm tijdens de borrel - Locatiehuur - Gehele dag drankjes (ook op sloepen) - Prijs voor het winnende team - Pakket (zoet en hartig) voor in de sloep - Borrel na afloop - Barbecue
- BTW - Uitgaven van persoonlijke aard - Vervoer naar en van de locatie op eigen gelegenheid