• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Personeelsreis Oslo programma

Fjorden, bossen, houten huisjes en een levendige stad, het landschap van Oslo is veelzijdig! Hier zie je groene heuvels en bergen, dichte bossen en de wateren van het Oslofjord. De prachtige Noorse landschappen in combinatie met het bruisende stadsleven maakt het een perfecte bestemming voor deze magische personeelsreis Oslo. Daarnaast is Olso erg gericht op duurzaamheid waardoor er genoeg duurzame keuzes voor accommodaties en activiteiten zijn!

Personeelsreis OlsoOntdek Oslo

De leukste manier om de stad te ontdekken is te voet! Na aankomst leidt een enthousiaste gids jullie door de moderne straten van Oslo. Wandel door het centrum en bewonder onder andere het koninklijk paleis, het operahuis en Vigeland park. Net buiten de stad kun je ook het Viking museum en het Noorse volksmuseum bezoeken. Binnen Oslo kun je ook op een interessante architectuur tour door de stad. 

Personeelsreis OlsoTijd voor actie

Jullie beginnen de volgende dag met een onvergetelijke sneeuwsledetocht door het adembenemende Noorse landschap. Adrenaline stroomt door je aderen terwijl je door besneeuwde bossen rijd. Maar andere outdoor activiteiten zoals tandemskiën, sneeuwschoenen of een biathlon zijn natuurlijk ook mogelijk! Een andere typische activiteit die je gedaan moet hebben in Noorwegen is een vuurtje maken om koffie te zetten.

Zomer of winter?

Bij Oslo zou je misschien gelijk denken aan de kou, maar de stad is ook leuk te bezoeken in de zomer! Ook met een zonnetje kun je genieten van de bijzondere natuur in Noorwegen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze magische personeelsreis Oslo, en leer meer over de mogelijkheden!

Of bekijk onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Activiteiten

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard