• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Voor een leuke personeelsreis hoef je niet naar het buitenland! Ontdek het prachtige Maastricht tijdens een 2- of 3-daagse personeelsreis en maak nieuwe herinneringen met je collega's. Tijdens deze magnifieke Maastricht personeelsreis staan lachen en genieten centraal.

Grotbiken adventure

De reis start met een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring: Grotbiken in de mergelgrotten van Valkenburg. Ontdek deze eeuwenoude grotten en leer meer over deze fascinerende ondergrondse wereld.

Wijnproeverij

Na het grotbiken adventure is het tijd om bij te komen en te relaxen. Bij een wijngaarde buiten de stad proef je de lekkerste wijnen en krijg je een rondleiding door de gaarde. Een enthousiaste host leert je meer over perfecte wijnen. 

Bijzondere diners

Na het drukke dagprogramma is een luxe diner welverdiend! In Maastricht hebben jullie de mogelijkheid om te dineren bij een prachtig kasteel, of hou een feestavond in een grot! Verder biedt Maastricht zelf een gezellig nachtleven voor een leuke avond.

Tocht over de Maas

Vóór vertrek is het leuk om nog een sloepentocht over de Maas te maken. Geniet nog even van deze geweldige stad met een drankje en echte Limburgse Vlaai!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze magnifieke Maastricht personeelsreis en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen in Nederland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl. - Overnachting in 4* hotel - Maaltijden (+drankjes) - Vergaderfaciliteiten - Catering tijdens meetings - Bezoek Thermae 2000
- Uitgaven van persoonlijke aard - BTW