• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Ontdek Texel tijdens dit fantastische Teamuitje! Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, biedt de ideale setting voor een onvergetelijke ervaring met je collega's!

Juttersmuseum 

Begin dit Teamuitje Texel met een interessante tour in het beroemde Juttersmuseum. Hier leer je de kunst van het jutten en ontdek je fascinerende verhalen achter de vondsten van strandjutters. Een inspirerende ervaring die je team zal verbinden en nieuwe perspectieven zal bieden.

Teambuilding op het Strand

Stap daarna het uitgestrekte Texelse strand op en ervaar de kracht van teamwork met verfrissende teambuildingactiviteiten. Samenwerken bij strandspellen en bijvoorbeeld strandvolleybal zal de band tussen je collega's versterken terwijl jullie genieten van het adembenemende kustlandschap.

Proef Texels Bier

Een personeelsuitje op Texel zou niet compleet zijn zonder de lokale smaken te ontdekken. Breng een bezoek aan een van de Texelse bierbrouwerijen en proef de verfrissende Texels bieren. Ontdek de ambachtelijke brouwprocessen en sluit de dag af met een proeverij van deze heerlijke brouwsels.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor dit Teamuitje Texel, en leer over de mogelijkheden! 

Bekijk ook onze andere personeelsuitjes in Nederland, of onze andere bestemmingen!

 

No details found.