• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Bedrijfsreis Brugge programma

Brugge betovert je met haar unieke charme en tijdloze schoonheid. De stad staat bekend om haar kunst, cultuur, culinaire lekkernijen en wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Geen wonder dat het een van de meest bezochte steden in Europa is! Ontdek deze prachtige stad in drie dagen tijdens deze bijzondere bedrijfsreis Brugge.

Bedrijfsreis BruggeInteractieve city rally

De reis begint met het ontdekken van de stad tijdens deze interactieve city rally. De groep wordt verdeelt in teams die elk opdrachten maken, vragen beantwoorden en de mooiste foto's van de stad maken. Tijdens de tour wandel je langs bezienswaardigheden zoals het Belfort van Brugge, het Begijnhof, het Minnewater en de heilige Bloedbasiliek. Geniet van alle historische en prachtige architectuur terwijl je tegen de andere teams strijd. Welk team wint deze rally? 

Bedrijfsreis BruggeBierproeverij

En natuurlijk mag een bezoek aan een authentieke bierbrouwerij niet ontbreken tijdens een bedrijfsreis naar Brugge. Je krijgt de kans om enkele van de beste Belgische bieren te proeven en meer te leren over het ambachtelijke brouwproces tijdens een rondleiding

Maar Brugge biedt meer! Zo kunnen wij ook een rondleiding en proeverij in het chocolademuseum regelen, of breng een bezoek aan het strand voor leuke beachgames. Een chocoladeworkshop of een rondleiding inclusief proeverij in het frietmuseum kunnen natuurlijk ook!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze bijzondere bedrijfsreis Brugge en leer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere personeelsreizen naar België, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Transfer naar Brugge
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Interactieve city rally
– Bierproeverij

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard