• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Personeelsreis Antwerpen programma

Van prachtige gebouwen zoals de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal tot de indrukwekkende panden op de Grote Markt. Je zult je ogen uitkijken in het mooie Antwerpen tijdens deze 2-daagse personeelsreis.

Escape Antwerpen

Na aankomst per Eurostar gaan zullie de stad ontdekken door middel van een escape game door Antwerpen! Gewapend met een koffer en tablet lossen jullie raadsels op en beantwoord je vragen om zo de code de kraken. Een leuke interactieve manier om elkaar en de stad beter te leren kennen!

City golf

Ontdek de minder bekende parels van de stad tijdens een potje city golf. Jullie golven niet met holes, maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbankjes en vlaggetjes. Onderweg verteld de gids jullie meer over deze bijzondere stad. 

Chocolade workshop

België staat natuurlijk bekend om haar overheerlijke chocolade. Een bezoek aan het chocolademuseum inclusief een workshop mag dan ook niet missen in het programma! Tijdens de rondleiding krijgen jullie een kijkje in de Belgische chocolade tradities en de geschiedenis. Daarna gaan jullie aan de slag met het maken van deze zoete lekkernij. Uiteraard moet er ook geproefd worden!

Onze offertes worden op maat gemaakt. Mocht je liever een fietstour, Segwaytour of boottocht in het programma hebben is dat natuurlijk ook mogelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze personeelsreis naar Antwerpen en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar België, of onze andere bestemmingen!

 

Programma zoals omschreven incl.:
– Per Eurostar naar Antwerpen
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Escape Antwerpen game
– Segwaytour
– Bezoek chocolademuseum inclusief workshop

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard