• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Jubileumreis Zurich programma

Welkom in Zurich! Ontdek deze prachtige historische stad tijdens een 3-daagse onvergetelijke jubileumreis naar Zurich. Deze stad biedt voor ieder wat, daarnaast kun je het binnenland van Zwitserland ook verkennen. Zurich zit vol luxe winkels en heeft een moderne uitstraling. Zwitserland staat bekend om haar sterke nadruk op duurzaamheid waarvoor Zurich geen uitzondering is.

Bedrijfsreis ZurichProeverijen

Zurich staat bekend om haar chocolade dus is een proeverij niet te missen! Bezoek een chocoladefabriek en proef de lekkerste Zwitserse chocolade. Onder genot van een heerlijk kop koffie en een chocolaatje of taartje geniet je het beste van Zurich. Als je van hartig houd is een kaasproeverij misschien lekkerder. Ontdek een rijke selectie van Zwitserse kazen die je smaakpapillen zullen verrassen. Allebei kan natuurlijk ook! Geniet van de heerlijke Emmentaler en Gruyère kazen tijdens een proeverij of een kaasfondue. Deze kazen vormen onderdeel van de traditionele Zwitserse keuken dus je zal ze vast in één van de vele restaurants tegenkomen.

Cruise

Bewonder Zurich vanaf het water tijdens een privé cruise, en vaar langs historische gebouwen met een pittoreske uitzicht. Deze cruise kun je ook combineren met een lunch of diner om het nog unieker te maken! Jullie zullen varen op Lake Zurich waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht over de stad met de majusteuze Alpen op de achtergrond. 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze onvergetelijke jubileumreis naar Zurich, en leer meer over de mogelijkheden! 

Bekijk ook onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Rechtstreekse vlucht
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden
– Transfers
– Gids
– Chocolade workshop
– Privé cruise
– Vrije tijd

– Fooien
– Drankjes
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard