• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Welkom in het unieke Dublin! Tijdens deze onvergetelijke personeelsreis Dublin verkennen jullie deze prachtige stad en leren jullie de Ierse cultuur beter kennen.

Ierse cultuur

Tijdens deze onvergetelijke personeelsreis naar Dublin verken je de stad tijdens de "fabulous food trail". Hier leer je meer over de Ierse cultuur, en probeer je de lekkerste gerechten. Dublin zit vol goede pubs en garandeert daarmee ook gezellige avonden! Sluit de avond af met vrolijk Iers folk muziek, en een glaasje Whisky natuurlijk.

Buiten de stad

De volgende dag kun je kiezen om even helemaal bijkomen tijdens een wandeling over prachtige kliffen. Dit zal plaatsvinden in het dorpje Howth, die bekend staat voor zijn fish&chips restaurants. Met een beetje geluk spot je zeehonden tijdens de wandeling!

Guinness

Wat ook erg bekend is in Ierland is het bruine bier Guinness, die je ook zeker moet proberen. Tijdens een bezoek aan het Guinness storehouse krijg je een rondleiding en heb je zelf de gelegenheid de omgeving te verkennen. Zo is de authentieke Ierse ervaring compleet! Maar Dublin heeft nog veel meer te bieden!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze onvergetelijke personeelsreis Dublin en leer over de mogelijkheden voor deze bijzondere reis!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar Ierland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
- Rechtstreekse vlucht
- Belastingen en heffingen
- Overnachtingen in 4* hotel
- Maaltijden
- Transfers
- Gids
- Stadstour inclusief proeverijen
- Bezoek en rondleiding door het Guinness warenhuis
- Vrije tijd

- Drankjes
- Reis/bagageverzekering
- Annuleringsverzekering
- Uitgaven van persoonlijke aard