• Beschrijving
  • Inclusief
  • Exclusief

Jubileumreis München programma

München, de hoofdstad van Beieren in Duitsland, is een bruisende stad vol cultuur, prachtige architectuur en tradities. Het is de thuisstad van BMW, het Oktoberfest en verschillende kunstenaars. De stad straalt een unieke charme uit en is een fantastische bestemming voor een jubileumreis. 

Beierse Bieren en lederhosen

Ondanks dat het Oktoberfest eens per jaar wordt gevierd vind je deze traditie terug in de stad het hele jaar door. München staat bekend om haar vele biergartens waar je kunt genieten van traditionele Beierse gerechten en lokale bieren. Bezoek één van deze biergartens voor een overheerlijke proeverij.

Lokale lekkernijen

De Viktualienmarkt is een bruisende markt in het centrum van de stad. Hier vind je de lekkerste en verste lokale lekkernijen. De kleurrijke kraampjes, het gevarieerde assortiment aan verse producten en de levendige sfeer trekt niet alleen toeristen aan, ook de lokale bevolking komt hier graag. 

Ontdek de München!

Verken de bezienswaardigheden van de stad op eigen gelegenheid tijdens een dagdeel vrije tijd. Bezoek het centrale plein waar het nieuwe stadhuis staat. Dit gotische gebouw is zeker een bezoekje waard! Daarnaast heeft de stad een prachtige kathedraal, stadstuin en het Residenz, het voormalige koninklijk paleis van de Beierse vorsten. 

Andere activiteiten zijn natuurlijk ook mogelijk, alles wordt op maat gemaakt. Vraag vandaag nog een offerte aan voor deze jubileumreis naar München en leer meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere bedrijfsreizen naar Duitsland, of onze andere bestemmingen!

Programma zoals omschreven incl.:
– Directe vlucht naar München
– Belastingen en heffingen
– Overnachting in 4* hotel
– Maaltijden en drankjes
– Overige transfers
– Gids
– Bierproeverij
– Tour door de centrale markt

– Fooien
– Reis/bagageverzekering
– Annuleringsverzekering
– Uitgaven van persoonlijke aard